Bride's Sleek Bite

Love Me Like You Do

Kultur och historia

Rastlösheten tar över
Blir nästan irriterad på mig själv för att jag är så rastlös. Och framförallt blir andra människor irriterade på mig för att jag är så rastlös. Rastlösheten resulterar i att jag inte är på samma ställe varken geografiskt, eller mentalt speciellt länge. Men nu är jag nog klar med att flytta runt i världen, i alla fall för ett tag. Men detta betyder absolut inte att jag kommer att vara kvar i Sverige någon längre tid. Jag har nämligen bokat en resa till Japan om en vecka. Det värsta är att jag inte har den blekaste aning om varför jag gjorde det, jag har aldrig riktigt velat åka till Japan och känner väl fortfarande inte att det är det mest lockande resmålet i världen. 

Men trots detta så kommer det nog att bli en resa att komma ihåg! Tänk bara på all historia! Jag kommer definitivt att ska runt och kolla på alla (okej det var en överdrift, inte ALLA) historiska platser. Jag pluggade ju historia på universitetet och har alltid varit intresserad av olika kulturers historia. Historien har ju tagit oss till den plats där vi befinner oss idag. 

Något 
annat som ska bli kul är ju att testa all japansk mat. Ofta är ju maten helt olik från det vi kallar "japansk" eller "mexikansk" här i Sverige till vad det faktiskt är i landet det kommer ifrån. Jag ska ju äta så mycket sushi att det kommer ut genom öron på mig!! Vad mer finns det? Jo, såklart! Tågen och tunnelbanorna, dom hör man ju om hela tiden. När jag tänker efter så förstår jag inte riktigt varför det inte har varit ett drömresmål, det är ju verkligen en helt annan kultur i japan och det är ju hur exalterande som helst att få chansen att uppleva det! Kan knappt vänta tills det är dags att flyga dit!